Just Add Wine
from Nature with Love
Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.
most wanted wines
If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.
REFERENTIES
-
Just Add WineIne Goossens & Ries van der VlugtFeiko Clockstraat 139
-
9665 BH Oude Pekela
-
M +31(0)620198832 RiesM +31(0)651416898 Ine
Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD
Op de hoogte blijven
Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail
Gourmet over Noordwijk | Stan Huygens Journaal | De Telegraaf
Datum: 07-03-1985
culinair fotograaf johann willsbergerTot nu toe kende het buitenland alleen de Sauce Hollandaise. We weten dat onze keuken met de dag beter wordt, maar weet het buitenland het ook? Gourmet nummer 35Johann Willsberger geeft sinds 1976 het eetblad Gourmet uit. Het verschijnt vier maal per jaar in boekvorm. In zijn laatste uitgave houdt hij een pleidooi voor de Nederlandse restaurants. Hij roemt er zes en hun jonge koks. Eén van die zes is het restaurant De Graaf van het Hoogveen in Noordwijk van Ine en Joop Droogh. Het actieve echtpaar had een twintigtal vrienden aan tafel genood om het verschijnen van deze 35ste uitgave van Gourmet met de mooie kleurenreportages over ons land te vieren. Hoe kwamen zij er in? Johann Willsberger, die samen met zijn compagnon dr. Karin Krüger voor deze avond uit München naar Noordwijk gekomen was, zei: " Ik kom wel bij de wijnboeren in Frankrijk en informeer dan, wat volgens hen een goed restaurant is." |
wijnboerenNu is Ine gek op goede wijnen. Zij won dan ook de prijs voor de beste wijnkaart in Nederland. Men kent haar goed in Frankrijk en zij heeft het aan de wijnboeren te danken dat zij nu in het blad staat. Er staat zelfs een paginagroot portret van Ine in. En de wijnboeren hebben gelijk. hairsprayEr waren deze avond zeven gangen met zeven even voortreffelijke wijnen. Aan de muren hingen kleurenopnamen van geslaagde gerechten, die de culinaire fotograaf van Gourmet had gemaakt. " Ik ben hier zeer strikt mee," aldus Johann Willsberger. " Ik laat de koks weten, dat ik onmiddellijk na het fotograferen de gerechten ook proef. Ik wil namelijk niet dat zij bijvoorbeeld hairspray over een canard a l'orange doen om die op de foto glanzend te laten uit komen. Ik houd niet van hairspray proeven." |